×
Meniu

mesajul primarului

Mesajul Primarului de Buțeni

kjhgfBine ați venit pe pagina web a Primăriei satului Buțeni, raionul Hîncești.
Veti gasi aici lucruri interesante si informatii utile despre localitatea noastră si despre activitatea administratiei publice locale. Pe lânga informatii de actualitate veti gasi si lista serviciilor oferite de către primăria Buțeni, documentele care necesită a fi prezentate, precum și date generale privind instituţiile publice, istoricul localităţii, informaţii privind dezvoltarea economică, sport, cultură şi multe alte.
Personal, îmi doresc ca împreună cu echipa de consilieri, activiști și susținători, să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca satul Buțeni să devină un sat de elită în R.Moldova, să fie mai frumos, mai curat, cu mai mulţi agenţi economici interesaţi să investească în localitatea noastră; la fel îmi doresc mai multe pentru cei care trăiesc şi muncesc în Buțeni, pentru părinţii noştrii şi tinerii care încearcă să-şi construiască un viitor, dar şi pentru cei care ne vizitează. 
Sugestiile şi mesajele dumneavoastră ne vor ajuta să vă cunoaştem mai bine dorinţele şi să venim în întâmpinarea lor. Le aşteptăm cu plăcere şi cu credinţa că întâlnirea noastră pe pagina web poate sta la temelia unor relaţii solide de colaborare.
Cu cele mai frumoase gînduri,
Ion HARBUZ, Primar de Buțeni